unknown

Set Ingrijire Calcaie cu Bataturi, Calozitati sau Piele Ingrosata SNB

  • Produse Best Seller: solutie, crema si spatula
  • Solutie pentru bataturi, eficienta si profesionala

Mai multe detalii

Cod produs: KITPEDI

97,00

- +

Livrare rapida 24/48h

IN TOATA TARA

Asistenta comenzi

0770 360 096

Transport gratuit

PESTE 249 Lei

Plata cu cardul

SIGUR si RAPID
 
Informatii suplimentare

Setul contine 3 produse profesionale de pedichiura Best Seller, care va vor ajuta sa rezolvati problema inestetica a calcaielor cu piele ingrosata sau cu bataturi:

1. Solutia pentru Indepartarea Bataturilor si a Calozitatilor (Dead Skin Remover) 250 ml de la SNB Professional este ideala pentru indepartarea bataturilor si calozitatilor de la nivelul picioarelor, indicata si pentru pielea ingrosata din zonele coatelor si a genunchilor.

Dead Skin Remover este un produs profesional dedicat atat pentru saloane, cat si pentru acasa, cu rezultate de la prima aplicare.

Datorita componentelor alcaline, gelul concentrat inmoaie rapid zonele cu piele ingrosata, ajuta la inmuierea si  indepartarea usoara a bataturilor dintre degete si de pe talpa piciorului.

  Solutia gel este folosita si recomandata de profesionistii in materie de pedichiura/ podologie si pentru tratamentele specifice in pedichiura medicala.

 Faciliteaza in mod semnificativ munca pedichiuristului, deoarece asigura indepartarea usoara a bataturilor, fara a folosi forta mecanica sau instrumente metalice, precum pila metalica sau lama.

Produsul are o densitate ridicata sub forma de gel, ceea ce il face mai usor de utilizat si mai sigur decat alte produse lichide similare pentru bataturi.

Important: Produsul se aplica doar pe zonele cu probleme (calcaie cu bataturi, talpi cu piele ingrosata, zone rugoase) folosind MANUSI DE PROTECTIE.

2. Spatula Profesionala de Pedichiura pentru Indepartarea Bataturilor/ Calozitatilor de la SNB

Pentru  ca rezulatele sa fie pe masura asteptarilor si nevoilor dvs. si procesul de indepartare a bataturilor sa fie cat mai simplu de realizat, se recomanda folosirea spatulei speciale.

Se foloseste dupa ce calcaiele au fost tratate cu solutia pentru indepartarea bataturilor si a calozitatilor pentru a inlatura reziduurile.

3. Crema de picioare pentru reglarea PH-ului 250 ml de la SNB Professional este hidratanta si are efect de catifelare, calmare si reglare a pH-ului pielii.

Crema de pedichiura pH Balance este special conceputa pentru a fi folosita in urma tratamentelor cu solutii alcaline de curatare a picioarelor, cum ar fi tratamentul cu Solutia de indepartare a bataturilor si a calozitatilor. Este indicat sa se foloseasca ca ultim pas al acestor tratamente. Datorita pH-ului neutru (5.5) restaureaza si mentine umiditatea naturala a pielii, totodata reface echilibrul PH-ului de la nivelul pielii.

Ingredientele active principale:

▶️Extract de frunze de Aloe Vera care ajuta la hidratare, Vitaminele A, C și E din Aloe Vera contribuie la hranirea si la intinerirea pielii.

▶️Acizi AHA(acizii alfa hidroxilati) - derivați din zaharurile fructelor ajuta la indepartarea celulelor moarte si regenereaza pielea.

▶️Unt de Shea care joaca un rol important in hidratarea si catifelarea pielii.

▶️Pudra de talc din crema absoarbe excesul de umiditate si asigura o senzatie placuta si matasoasa, fiind ideala pentru folosirea acesteia vara.

Toate componentele produsului actioneaza impreuna si patrund in profunzime in piele, si astfel ajuta procesul complet de regenerare a pielii calcaielor.

Metoda prin care se realizeaza indepartarea usoara a bataturilor/ pielii ingrosate:

  •        Se folosesc manusi de unica folosinta in timpul procedurii;
  •        Aplicati o cantitate suficienta de Solutie pentru indepartarea Bataturilor si a calozitatilor pe o discheta de bumbac, DOAR pe zona afectata.
  •        Impachetati piciorul in folie de plastic si lasati sa actioneze timp de 10-15 minute.
  •        Indepartati folia si curatati zonele tratate cu Spatula Profesionala pentru Indepartarea Bataturilor de la SNB Professional.
  •        Clatiti zona tratata cu apa din abundenta.
  •        Ca ultim pas, dupa procedura de indepartare/ inlaturare a bataturilor este recomandata folosirea cremei de pedichiura ce ajuta la reglarea PH-ului - Ph Balance de la SNB Professional.

Scrie o recenzie

Set Ingrijire Calcaie cu Bataturi, Calozitati sau Piele Ingrosata SNB
  • Produse Best Seller: solutie, crema si spatula
  • Solutie pentru bataturi, eficienta si profesionala

Scrie o recenzie

 
Aprecieri(0)

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out