unknown

KIT pentru pedichiura perfecta

Momentan indisponibil
Cod produs: KITPEDI2

164,00

Livrare rapida 24/48h

IN TOATA TARA

Asistenta comenzi

0770 360 096

Transport gratuit

PESTE 249 Lei

Plata cu cardul

SIGUR si RAPID
 
Informatii suplimentare

Kitul contine:

1. Granule concentrate active din plante pentru pedichiura 200 gr

Ingrediente active: Uree si o combinatie de uleiuri esentiale de Mentol, Lavanda, Ulei de ierburi Artemisia Annua, Eucalipt, Camfor, Bryophyllum Pinnatum.

Efecte: Dezvoltat special pentru curatarea si dezodorizarea pielii piciorului. Granulele accelereaza procesul de inmuiere a calozitatilor, datorita complexului biologic activ de sare si uree. Uleiul de Eucalipt ofera prospetime pielii si ofera starea de usurare. Uleiurile esentiale naturale asigura o senzatie unica de relaxare.

Utilizare: Se dizolva aproximativ 20 g in aproximativ 4 l de apa calda.

2. Solutia pentru indepartarea bataturilor si a calozitatilor 250 ml

Efecte: Datorita componentelor alcaline, gelul inmoaie rapid zonele cu calozitati ale picioarelor. Gelul faciliteaza in mod semnificativ munca pedichiuristului deoarece asigura indepartarea usoara a calozitatilor fara a folosi forta mecanica / instrumente metalice cu lama.

Utilizare: Se aplica solutie pe o discheta de bumbac; se aplica discheta pe zona afectata infasurand-se in folie. Mentineti produsul aplicat 10-15 minute.  Se clateste cu apa din abundenta. A se evita zonele sanatoase. Produsul se aplica doar pe zona ce trebuie tratata.

3. Crema reparatoare Remedial Cream pentru pedichiura 100 ml

Ingrediente active: Uree, Lanolina, Glicerina.

Recomandat pentru calcaie crapate si pentru piele foarte uscata.

Efecte: Remedial Cream ajuta la inmuierea si netezirea fisurilor iritante si a altor probleme legate de pedichiura. Ureea activeaza procesul de regenerare. Aplicarea zilnica asigura elasticitatea si netezirea pielii.

Aplicare: Se aplica zilnic o data sau de doua ori pe zi.

4. Balsam emolient pentru unghiile incarnate 30 ml

Efecte: Previne cresterea dureroasa a unghiilor. Unghiile dure si cuticulele devin moi si astfel se poate lucra cu usurinta.

Ingrediente active: Bisabolol.

Mod de utilizare: Se aplica pe zona afectata, o data sau de doua ori pe zi, pana ce problema dispare complet si confortul este recapatat.

5. Spatula pentru indepartarea calozitatilor

Se foloseste dupa ce calcaiele au fost tratate cu solutia pentru indepartarea bataturilor si a calozitatilor pentru a inlatura reziduurile.

 

Scrie o recenzie

KIT pentru pedichiura perfecta

Scrie o recenzie

 
Aprecieri(0)

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out