unknown

Set Manichiura Semipermanenta Esentiale SNB

  • Produse esentiale pentru rezultate profesionale
  • Manichiura semi rapida acasa sau la salon
  • Produse profesionale, rezistenta indelungata

Mai multe detalii

Momentan indisponibil
Cod produs: SetMSE

246,80

Livrare rapida 24/48h

IN TOATA TARA

Asistenta comenzi

0770 360 096

Transport gratuit

PESTE 249 Lei

Plata cu cardul

SIGUR si RAPID
 
Informatii suplimentare

Manichiura semipermanenta reprezinta unul dintre cele mai populare si inovatoare trenduri in industria frumusetii. Setul de Produse Esentiale pentru Manichiura Semipermanenta de la SNB Professional contine tot ce e necesar pentru a realiza o manichiura perfecta, acasa sau in salonul de infrumusetare rapid si usor.

Setul contine produse profesionale care iti vor usura munca, iar unghiile tale vor arata frumoase si ingrijite pentru o perioada indelungata.

Setul Manichiura Semipermanenta Esentiale contine urmatoarele produse:

1. Baza/Top 2 in 1 Oja Semipermanenta 15 ml de la SNB Professional este un produs complet, usor de aplicat, care face manichiura semipermanenta sa reziste pana la 4 saptamani.  Fiind un produs 2 in 1 se poate folosi atat ca baza, cat si ca top la final, aplicarea lui necesita degresare in ambii pasi

2. Oja Semipermanenta SNB Rosu GL099 15 ml este un rosu clasic, elegant, ce se poate purta indiferent de trenduri si de sezon. Pensula sub forma de evantai face usoara aplicarea, culoarea este intens pigmentata si are o rezistenta de pana la 4 saptamani.

3. Oja Semipermanenta SNB Nude Roz GL033 15 ml o nuanta de nude roze potrivita pentru orice ocazie si care arata bine pe orice forma de unghii. Pensula este in forma de evantai si ajuta la o aplicare usoara. Rezistenta si luciu garantat timp de 4 saptamani.

4. Degresant pentru Unghii, Oja Semipermanenta si Top Coat SNB 110 mleste o solutie cu dubla utilizare. Se poate folosi ca degresant al unghiilor naturale inainte de aplicarea bazei si ajuta la indepartarea rezidurilor, de pe unghii, rezultate in urma curatarii si pilirii. In al doilea rand este folosita la final, pentru degresarea topului pentru oja semipermanenta.

5. Dizolvant pentru Indepartarea Ojei Semipermanente SNB 110 ml – este o solutie care indeparteaza rapid si usor oja semipermanenta, protejeaza unghiile, cuticulele si pielea degetelor, datorita ingredientelor sale emoliente. Aplicarea produsului nu cauzeaza albirea pielii sau reduce semnificativ acest aspect.

6. CADOU! Pila semiluna profesionala pentru unghii 150/220 SNB este o pila lavabila, forma sa o face potrivita atat pentru pilirea unghiilor naturale cat si a celor false. 

Scrie o recenzie

Set Manichiura Semipermanenta Esentiale SNB
  • Produse esentiale pentru rezultate profesionale
  • Manichiura semi rapida acasa sau la salon
  • Produse profesionale, rezistenta indelungata

Scrie o recenzie

 
Aprecieri(0)

Produse similare:

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out